Du får en lekfull belysning med LED strips

22 juni 2022 jonas olsson

editorial

Det är viktigt att vi trivs i vårt hem och att det känns mysigt och hemtrevligt att vistas i bostaden. En inredningsdetalj som kan öka på mysfaktorn är belysning, som finns i en mängd olika varianter. Det finns till exempel taklampor, vägglampor, spotlights, golvlampor och bordslampor. Men det finns även LED strips som är en mycket användbar och flexibel belysning.

LED strips kan köpas i olika längder och du har många olika färger och nyanser att välja bland. Du kan använda denna form av belysning både inomhus och utomhus. Det finns även LED strips som kan användas i våtutrymmen som exempelvis badrum. En fördel med att använda LED är att belysningen blir väldigt energieffektiv. 

 

Sätt färg på din bostad med LED strips 

När du vill piffa till ditt hem lite extra är det både roligt och enkelt att använda LED strip.  Du kan fästa önskad längd i en bokhylla, runt sängen, på väggen, runt en spegel eller på något annat ställe. Du kan även fästa LED strips på trappstegen för att belysa trappan på ett mycket effektfullt sätt. Det finns många olika varianter att välja bland, så du kan leka fritt med färger och ljusstyrka.

Det finns LED strips som kan böjas och skarvas ihop till väldigt långa längder. Med lite fantasi kan du skapa något unikt som lyser upp ditt hem på ett spektakulärt sätt. Du väljer de färger som du tycker passar dig bäst för att få en magisk effekt.

 

LED strip

 

Lys upp din trädgård i härliga färger

Varför inte sätta några LED strips på fasaden längs med väggen under taket. Eller runt garaget eller ett uthus. Det blir även snyggt att sätta några energisnåla LED strips runt en veranda eller uteplats. Tänk bara på att välja en produkt som tål fukt, väder och vind. Gul färg till påsk och rött till jul kan vara häftigt.

Fler nyheter

06 oktober 2022

Fördelar med tak