Proteinbar utan socker

13 mars 2022 Jenny Olsson

editorial

Att välja rätt livsmedel kan göra underverk för både vikten och hälsan. Idag är vi allt mer medvetna om vad vi stoppar i oss. I och med att gemene man vet mer idag om vad som är nyttigt och inte och vilka alternativ som finns så har det gjort det enklare att välja alternativ som är bättre för hälsan. Idag vet vi att det är bra att hålla sig ifrån rött kött i allt större utsträckning och att man helst inte ska äta det mer än två gånger i veckan.

Vi vet också att en kost rik på antioxidanter som bär, grönsaker och frukt ger välmående och är bra för oss. Det tillför vitaminer och skyddar också mot de fria radikalerna. Att dessutom välja mer fisk, skaldjur och vegetariska alternativ i kombination med rena produkter utan tillsatser gör det ännu bättre. 

proteinbar utan socker

Proteinbar utan socker

Easis är en webbshop som säljer ett stort sortiment av produkter utan tillsatt socker. Här finns alltifrån frukostprodukter som granola och marmelad till proteinbar utan socker. Proteinbarerna finns bland annat i god choklad med blåbär. Den består av kvalitetschoklad med vasslepulver som ger sötma. Den har naturliga sockerarter i sig och innehåller minst 60% kakaopulver.

Om man letar nyttigare produkter att ersätta livsmedlen i skafferiet ska man absolut kika in hos Easis. Här kan man snabbt hitta en mängd olika produkter som gör att man på ett enkelt sätt kan byta ut de mindre nyttiga alternativen. Att äta nyttigt ska varken vara krångligt eller svårt men idag är det väldigt enkelt. Det gäller bara att hitta produkterna som ersätter de gamla. Hos Easis finns också produkter som ersätter rent socker, vilket gör att man kan välja ett nyttigare alternativ till frukostgröten eller när man bakar. Att avstå godsaker och allt som är sött brukar inte vara ett bra alternativ då detta ofta är svårt. Då är det bättre att hitta komplement som dessa. 

Fler nyheter

06 oktober 2022

Fördelar med tak