Skjut inte upp att laga taket

04 juni 2019 Mikael Barani
Skjut inte upp att laga taket

Det är synd att det inte finns några mästerskap för att skjuta upp saker och beslut ända in i det sista. Många av oss skulle säkerligen befinna oss i toppstriden om den stora ”Jag gjorde inte någonting förrän det var absolut nödvändigt”-pokalen. 

Till exempel det där konstiga ljudet som har sitt ursprung från okänt ställe under bilen. Länge går man och tänker att det kommer att lösa sig av sig själv, och plötsligt så är det försent. Bilen åker in på en kostsam reparation, och så står man där utan något lånefordon.

Eller varför inte det där molandet i en av kindtänderna? Tandläkaren undviker vi ju gärna, och den där lilla smärtan försvinner säkert av sig själv snart.
Återigen så har vi skjutit upp något, som visar sig bli en dyr hållagning.

Eller kanske har du ett plåttak som har tjänat dig länge och väl. Men senast du gjorde rent rännorna från löv och annat slask så märkte du att taket var i behov av reparation. ”Äh, det tar vi nästa sommar.”
Sedan står du där med fuktskador i taket, som lätt hade kunnat avhjälpas med ett samtal till en takläggare.

Bor du i Stockholmstrakten så är hjälpen nära. I varje fall när det kommer till det där sistnämnda, alltså taket av plåt. 
I Sundbyberg finns nämligen Nordin & Hedlund Plåtslageri AB, med snart 15 års erfarenhet av plåttak och mer därtill.

Är det alltså så att du redan nu vet med dig att ditt tak behöver ses över, ja då är det bara att lyfta på luren eller skicka ett mejl till Norin & Hedlund Plåtslageri AB. 

Eller kanske kan det vara så att du behöver en ny takhuv till skorstenen?
Inga problem, detta företag har kunskapen och verktygen för att fixa med det mesta som har med plåtarbeten att göra.

Fler nyheter

06 oktober 2022

Fördelar med tak