Förstora brösten på dina egna villkor

21 september 2021 patrick pettersson

Ingen kropp är den andra lik. Åtminstone inte till punkt och pricka. Det är helt okej. Alla är olika och olika är bra. Men det hindrar inte människor från att ibland vilja förändra saker med sin egen kropp. Som att till exempel förstora sina bröst. Det är också helt okej. Det är ett val som varje individ gör med sin egen kropp och som ingen annan har rätt att lägga sig i. Här är det viktigaste att man själv trivs med den kropp som man ser när man tittar sig i spegeln.

För vem är det annars som skulle ta beslutet? En pojkvän? Absolut inte. Att förstora brösten är någonting du ska göra för att du själv bestämmer dig för att det är en bra idé. Inte för att du har en kille som gillar “stora rattar”. Det går inte att förneka att vi lever i ett utseendefixerat samhälle där stora bröst säljer. Men det måste också finns gränser. De gränserna bestämmer du själv när det gäller din egen kropp.

 

Ett av många skönhetsingrepp

En viktig del av bröstförstoring handlar naturligtvis om att läsa på vad operationen innebär. Det kan du till exempel göra på proformaclinic.se/plastikkirurgi/brostforstoring. Men du kan också fråga en läkare eller den plastikkirurg som du planerar ska få uppdraget att utföra operationen. Ofta kan det vara värt att ta in åsikter från flera olika läkare och inte bara en. Det är ändå ett ganska stort beslut du ska ta.

Ibland krävs det att man genomgår förändringar med sin kropp för att må bättre. Somliga tatuerar eller piercar sig. Andra sprutar in botox i läpparna med någon utför en hårtransplantation. Och en del förstorar alltså brösten. Det är inget konstigt längre. Det är bara ett av många sätt att försköna sin kropp på sina egna villkor.

Fler nyheter

06 oktober 2022

Fördelar med tak