Fånga din dröm och gör den till verklighet!

19 juli 2020 Mikael Barani

Det har varit ett par riktigt tunga månader. Många av oss har mist nära och kära, andra har har sett sina livsverk gå upp i rök. 
Det kan vara en klen tröst i sammanhanget, men ändock en tröst: Är det något som vi människor har bevisat så är det att vi kan ta oss igenom det mesta. Våra förfäder kämpade sig en gång i tiden genom liknande pandemier och våra efterföljande kommer troligtvis att få göra detsamma. 

Är det något annat som vi människor har bevisat så är det att vi kan lysa som starkast när livet ser som mörkast ut. Det är då vi samlar oss och tillsammans hittar lösningar som för tillvaron framåt. För ensam är det svårt att få saker och ting att hända. Det är tillsammans som vi verkligen kan få drömmar till att bli verkligen.
Varje kris för också med sig möjligheter för den som är närvarande nog att kunna se dem. Det stämmer både på det personliga planet och i det mer övergripande perspektivet.

För tänker efter: Minns du när ditt senaste långa förhållande nådde ett vägskäl – var det inte då du också fann ett nytt djup i dig själv? Kriser har en förmåga att inbjuda oss alla till att bli hjältar. Oavsett om det är i vårt eget eller i andras liv.

Nu när saker och ting känns tuffa: Gräv djupt i dig själv och hitta motivationen till att ta dig vidare. Utveckla en idé, marknadsför din idé genom presentreklam i Stockholm och se vad som händer. 
Det finns så klart inte några garantier, riktigt bra äventyr har aldrig det. Däremot så kommer du att växa som människa av att veta att du gjorde ditt bästa – vad som än händer i framtiden.
Det är just detta som får oss att sova gott när vi väl släcker lampan för dagen.

 

Fler nyheter

06 oktober 2022

Fördelar med tak