Börja helgen på en plantskola

31 maj 2021 patrick pettersson

Äntligen kommer helgen. Som du har längtat! Ja, visst hade du kunnat åka till plantskolan någon dag efter jobbet. Men du tycker verkligen om att göra något speciellt av din resa dit. Och så sugen du har varit när du ju varje dag passerar butiken på väg till och från ditt jobb. En sådan lyx att kunna få se alla säsonger passera och veta att allt du vill ha finns bakom de där dörrarna. Som en slags lustgård med växter.

Nu har du tömt bilen och laddat plånboken. Du har till och med fått med dig den truliga tonåringen, som plötsligt också blivit intresserad av blommor av olika slag. Glad i hågen gör du en sökning på plantskola och hittar din favorit, http://www.stangatradgard.se/, för att se när öppettiderna är. Jodå, de öppnar om en halvtimme. Du ropar på ditt sällskap och känner hur det pirrar lite extra i magen. Idag har du tänkt att gå utanför din säkerhetszon när det gäller växtvalet.  

 

Packad med solsken

Det pirrar i magen när du närmar dig din destination. Och du ser hur du inte är ensam om att lämna bilen med ett leende och bestämda steg, in i butiken. Du vet precis var dina drömblommor finns, för du har ju varit här många gånger förut. Men är inte blommorna vackrare än någonsin? Nu blir det genast en beslutsångest som du inte är ovan vid. Du ska nämligen bestämma dig för vilka färger du ska ha på blommorna.

En ur personalen passerar förbi och du ber om råd. Ett mycket lyckat val, för när du lämnar butiken har du med dig blommor som är undersköna. Men även nya handskar, en fungerande planteringsspade och jord som är anpassad för ditt inköp. Nu vet du varför du alltid handlar på en plantskola. De har kunskapen om allt inom blommor. 

Fler nyheter

06 oktober 2022

Fördelar med tak