Välorganiserad konferens i Värmdö

20 juli 2021 Lily Hansen

En väl förberedd konferens i fantastisk miljö med god mat gör det mer till en semester än konferens. För den som ska iväg på konferens kanske det låter torrt med långa diskussioner och möten, men det är faktiskt mycket mer än så. 

Förutom att det i grund och botten är ett sätt att samlas i större grupper för att diskutera och lära sig mer, så kan det också vara ett sätt att komma bort och ta det lugnt. Vissa åker på konferens med sina kollegor, medan andra åker på konferenser för att lära sig mer om sina intressen, exempelvis om forskning eller träning. 

 

Lära känna varandra i en avslappnad miljö

När man åker med kollegor kan det vara ett bra sätt att komma nära varandra på ett sätt som man inte skulle göra på jobbet. Ofta kan man göra någon aktivitet ihop som är speciellt anpassad för att lära känna varandra och få samarbeta ihop i exempelvis olika tävlingar. Är man ny på jobbet eller har satt ihop ett nytt gäng med kollegor är det här ett utmärkt sätt att få slappna av ihop.

På en konferens i Värmdö kan man sova över eftersom det ofta innebär en resa till och från konferensområdet. Ibland hålls konferensen över flera dagar, med många måltider, möten och aktiviteter inplanerade. Ifall man bor nära och hellre åker hem över kvällen kan man välja att göra det. Om man bokar en konferens över flera dagar ingår alltid måltiderna som man äter ihop med andra.

 

 

Förena nytta med nöje i Stockholms skärgård

På Lillsved i Värmdö finns en fin konferensmiljö i anrika lokaler, nära skärgården. Här kan man ägna sig åt fysisk aktivitet, teambuilding, föreläsningar, naturupplevelser och äventyr. I den största salen ryms upp till 250 personer. Perfekt att boka för jobbet eller kollegorna när man vill förena nytta med nöje! 

Fler nyheter

06 oktober 2022

Fördelar med tak