Skydda marken med körplåt – en lösning för företag i hela Sverige

19 april 2023 Julia Zsiga

Körplåtar är en viktig investering för företag som arbetar med tunga maskiner och vill skydda marken eller dölja hål i vägar och underlag. I denna artikel går vi igenom vad körplåt är, varför det är viktigt att använda CE-godkända material och hur du kan hyra eller köpa körplåtar för ditt företags behov.

Vad är körplåt och varför är det viktigt för företag?

Körplåt är en stor skiva i plåt som används för att skydda marken och underlaget vid användning av tunga maskiner. Det är vanligt att företag inom byggbranschen, infrastruktur och evenemangsindustrin använder körplåtar för att undvika skador på underlaget och marken. Privatpersoner kan också använda körplåtar för att dölja hål i marken eller för att skydda marken vid tillfälliga arrangemang.

Värdet av att använda CE-godkända material

När du investerar i körplåtar är det viktigt att välja material som är CE-godkända. CE-märkningen är en garanti för att produkten uppfyller grundläggande säkerhetskrav och är tillverkad i enlighet med EU:s regelverk. Att använda CE-godkända körplåtar säkerställer att du får en produkt av hög kvalitet som uppfyller gällande standarder och krav.

image

Hyr eller köp körplåtar för ditt företags behov

För företag som behöver körplåtar finns det möjlighet att både hyra och köpa produkten. Priset på körplåtar varierar beroende på storlek och val av material. Några vanliga storlekar på körplåtar är 2000 x 4000 x 30 mm, 2000 x 5000 x 30 mm och 2000 x 6000 x 30 mm. Det är viktigt att kontakta leverantören för att få mer information om priser och storlekar som passar ditt företags behov.

Komplettera med ytterligare produkter

Utöver körplåtar erbjuder leverantörer ofta andra produkter som kan vara av intresse för företag som arbetar med tunga maskiner och konstruktioner. Exempel på sådana produkter är rör och balkar i stål. Att välja en leverantör som kan erbjuda en helhetslösning för dina behov är praktiskt och kan underlätta inköpsprocessen.

Fler nyheter

06 oktober 2022

Fördelar med tak