Samtalsterapi för dig i Västerås som vill sluta älta

16 maj 2022 Lily Hansen

editorial

Livet är för kort för att inte gå i terapi. Även om du har ett fullt schema, ska du fundera över om det inte är värt att lägga några timmar på att komma till ro med eventuella knutar som hindrar dig från att utvecklas till din fulla potential.

Det är alltför lätt att låta gammalt bagage hindra dig från att ta nästa steg i livet. Och sådana här saker kan dras ut på LÄNGE. Helt plötsligt har flera år gått, och du har fortfarande inte kommit över hur din förra relation slutade. Eller lyckats med att påbörja en ny.

Hur vet du att du verkligen kommit över ditt ex?

Att du inte släppt ditt förra förhållande kan absolut vara det som hindrar dig från att gå vidare och släppa in nästa kärlek i ditt liv. En kärlek som skulle kunna vara skillnaden mellan ett lyckligt liv tillsammans med någon och ett liv i ensamhet. 

Samtalsterapi i Västerås kan hjälpa dig få syn på mönster och kopplingar i din inre psykologi. Det är absolut inte självklart att du själv är medveten om att dina beteenden är sprungna ur en viss anledning, och hindrar dig från att röra dig framåt i livet.

 

Samtalsterapi Västerås

 

Prata med någon som verkligen kan lyssna

Men kom ihåg att samtalsterapi om en brusten relation inte är samma sak som att älta ett gammalt förhållande med en kompis. Faktiskt kan det vara en god idé att sluta snacka om problemet med dina polare, och fokusera på att ha kul med dem i stället.

En samtalsterapeut kan nämligen konsten att lyssna på rätt sätt, vilket vänner av någon anledning mycket sällan kan. De brukar vara alltför förtjusta i att bekräfta dina egna teorier, och kommer inte ge dig utmanande och utvecklande svar. Det gör däremot en riktig samtalsterapeut, som exempelvis: https://samtalsterapiochutveckling.se/.

Fler nyheter

06 oktober 2022

Fördelar med tak