Regelbunden service av din Ford – en god investering

13 juni 2019 jonas olsson
Regelbunden service av din Ford - en god investering

För att din Ford ska gå optimalt är det viktigt med rätt service vid rätt tidpunkt. Det kan bli kostsamt att åtgärda mindre fel vid ett senare tillfälle och dessutom kan det ta onödig skada på bilen – därför är det viktigt med service i tid. Det är olika hur ofta som bilen bör lämnas in för service, det går att styra med hjälp av årlig intervall eller körsträcka. Intervallerna som gäller just din Ford finns i ägarhandboken. Att regelbundet lämna in bilen för service till en auktoriserad verkstad är en god investering för att bibehålla ett bra andrahandsvärde på bilen. Det blir också lättare att upptäcka defekter eller fel i rätt tid för att åtgärda dem på ett effektivt sätt.

 

Lämna in bilen för service hos en auktoriserad verkstad

En auktoriserad verkstad är viktigt för att kunna säkerhetsställa en optimal service för bilen. Det finns Ford Service i Stockholm som erbjuder olika servicepaket för att det passa just din Ford. Genom att lämna bilen till specialutbildade mekaniker och tekniker inom bilmärket säkerställs en tryggare service. Det finns också en viss garanti att nödvändig utrustning och den allra senaste programvaran används vid service. Dessutom är numera din servicebok digital, den lagras säkert i Fords digitala system och skapar en tydligare översikt över bilens servicehistorik.  

Reservdelar och tillbehör som kan göra din bil mer personlig

Det är inte bara när bilen går sönder som det behövs reservdelar och andra tillbehör – det finns möjlighet till fynd som kan göra din bil mer personlig. Beroende på vilka behov som finns för  din bil, finns olika smarta tillbehör att komplementera med. Det finns både interiöra och exteriöra stylingpaket som livar upp din bil, exempelvis aluminiumfälgar. Du kan också göra din Ford mer unik genom olika säkerhetspaket eller praktiska lasttillbehör som erbjuds. Varför inte göra det lättare att parkera med parkeringssensorer?

Fler nyheter

06 oktober 2022

Fördelar med tak