Frigolitskyltar för företag

21 juli 2021 patrick pettersson

Alla företag vill synas och visa upp sin logga eller sitt företagsnamn, det kan vara på det lilla kontoret eller på något event där företaget deltar. Ibland ska skylten med företagsnamn eller logga byta plats, den kanske ska följa med på en resa till en företagsmässa. Då är det bästa alternativet en frigolitskylt som ofta tillverkas i materialet frigofoam vilket är lättare än andra material och går att måla i de kulörer man önskar.

En vägg kan vara trist och tråkig och med hjälp av en frigolitskylt kan du få ditt företag att sticka ut och synas. Det går att skapa kreativa skyltar efter ditt önskemål och kanske en 3D skylt skulle passa fint. Det är bara fantasin som sätter gränserna så det är både roligt och prisvärt att låta en firma göra en åt just dig. Genom att behandla skylten med andra material går det att göra den mycket tåligare. En frigolitskylt passar lika bra inomhus som utomhus.

 

 

Det är viktigt att synas

Syns man inte så finns man inte, myntade en vis person en gång och det stämmer väldigt bra. Om ingen vet att ditt företag finns så kommer du inte att sälja några produkter eller tjänster. Du måste helt enkelt synas överallt där det är möjligt och med en effektfull frigolitskylt kommer du att sticka ut. Ditt företag kanske behöver ett flertal skyltar så då är denna lösning ett väldigt prisvärt alternativ. Visst vore det upplyftande med en snygg logga på väggen på kontoret?

Frigolitskyltar har ett brett användningsområde inom kontor, event, butiker, mässor, marknadsföring, scendekor och utställningar. Det var några exempel och det finns många fler användningsområden där dessa skyltar lämpar sig bra. Frigolit var från början ett varumärke och används ofta som ett neutralt materialnamn för olika expanderade plaster. Frigolit används oftast som stötdämpande material i förpackningar och som isolering. 

Fler nyheter

06 oktober 2022

Fördelar med tak