Följ dina drömmar

07 augusti 2019 Mikael Barani
Följ dina drömmar

Handen på hjärtat: Hur många gånger om dagen/veckan/månaden eller året brukar du fundera på den där drömmen du har men som du aldrig vågar ta tag i?
”Jobbar du inte för din egen dröm, så jobbar du för någon annans”, som det brukar heta.

Visst är det läskigt att våga ta tag i något som man länge har fantiserat om, faktiskt så blir det bara svårare ju längre man skjuter upp det. Men när du väl gör det så är det bland det mest belönande som finns i livet.
Det finns förstås inte några garantier att du kommer att lyckas med vad du nu än företar dig, men det är inte det som är poängen. Poängen är istället att försöka – det är själva vägen som är äventyret.
ock så brukar det ju vara så att om man är ihärdig så kommer man att lyckas, förr eller senare. Troligtvis kommer slutresultatet att vara lite annorlunda mot vad man hade föreställt sig, men man kommer att ha lyckats.

För många är en egen firma av något slag en stor dröm. Det finns fullt av inspiratörer och berättelser om hur människor har jobbat sig från noll till att nu leva sin dröm. Ibland kan en liten idé växa till ett stort företag med massor av anställda. 
Eftersom alla företag behöver ett fungerande data- och telefonisystem är det en god idé att tidigt kontakta Iteration i Stockholm. Företaget är experter på att installera, underhålla och uppgradera just it och telefoni.

Dessutom är företaget mer än it-konsulter, och erbjuder kontorshotell på Södermalm i Stockholm. 
Att vistas bland andra människor som också strävar efter att uppfylla sina drömmar kan sannerligen vara inspirerande. Speciellt när man tar sina första staplande steg och inte riktigt vet åt vilket håll man är på väg. Då kan det vara skönt att ha andra i liknande situation att bolla idéer med.

Fler nyheter

06 oktober 2022

Fördelar med tak