Bärgare i Stenungsund med uppdrag att rädda

08 februari 2022 jonas olsson

editorial

Det finns situationer när man kan vara kaxig. Sedan finns det situationer då man är lite mindre kaxig. Ett exempel på den förstnämnda är tillfället då du har tagit körkort. Då har du all rätt att klappa dig på axeln och vara lagom mallig över din bedrift. Men du är antagligen inte lika kaxig den dag som du tappar koncentrationen och kör av vägen. Hamnar i diket en snöig och isig dag utan möjlighet att ta dig upp själv. Då måste du be någon om hjälp.

En sådan hjälp skulle kunna vara en bärgare i Stenungsund. I Stenungsund har bärgarna många gånger fått rycka ut och hjälpa bilförare som hamnat i samma situation som du. Det behöver inte vara att de inte kan komma upp från diket. Det kan även handla om att bilen brakat sönder på motorvägen eller att de kört på ett vilt djur som kvaddat hela bilens främre del. När du då inte kan köra iväg med bilen själv är det inte så mycket att be för.

 

bärgare stenungsund

 

Bärgarna är hjältar

Ordet “hjälte” kastas omkring en hel del nuförtiden. Kanske så mycket att det förlorat sin mening. Men är det någon som faktiskt förtjänar att kallas för hjältar så är det onekligen de där bärgarna i Stenungsund. De som räddar dig ur en katastrof när du inte har någon annan att ringa. Bärgare i Stenungsund är typexemplet på någon som använder sina superkrafter för att göra gott här i världen. De skulle aldrig få för sig att gå över till den mörka sidan.

Det är verkligen lätt att känna sig ensam i situation när du har blivit strandad på vägen. Man kan till och skämmas lite över vad som har hänt. Men en bärgare dömer dig aldrig. De har bara ett uppdrag, och det är att rädda dig och din bil från situationen.

Fler nyheter

06 oktober 2022

Fördelar med tak